diumenge, 13 de setembre del 2009

De, “Arenys n´hi h a un” a “tots som Arenys de munt”



De històric es pot qualificar el que ha passat avui 13 de setembre a Arenys de munt. Un munt de persones de totes condicions s´han manifestat de forma pacífica, rebutjant d´una banda, la manifestació feixista “convocada” per l´estat espanyol, que amb prou feines ha aplegat un centenar de fatxes( la gran majoria jubilats) i d´altra s´ha volgut donar a suport a la iniciativa del MAPA, a la moció de les CUP, a la resolució del ple municipal i en definitiva a tots els ciutadans d´Arenys de munt.

Al bell mig de la llera de la riera ha quedat palesa d´una forma molt clara l´allunyament, cada vegada més gran entre els partits polítics (si estiguéssim al país basc, en diríem “democràtics”) de la ciutadania. Està molt clara la posició de partits com el PP, però la consulta no vinculant d´Arenys de munt ha servit perquè “quedessin retratats” alguns dels “grans”. Les declaracions que han fet aquests dies destacades personalitats d´aquests partits no tenen desperdici i seria bo aplegar-les en el “gran llibre dels disbarats.”


En el marc fantàstic de la saulonenca riera de Sobirans, l´última del Maresme. El 13-S ha estat una jornada cívica, festiva i de retrobament. L´inici d´una força que no es podrà aturar i que segur que, a traves d´iniciatives ciutadanes anirà quallant a la resta de municipis dels països catalans, d´Euskadi, de Galícia, d´...

Propera estació; Arenys de munt

La Independència s´ha començat a construir

veure totes le fotos