dilluns, 26 de juliol del 2010

Mataró: ciavoges i castells


Capgrossos que voguen, capgrossos que alçen

Es cert allò de que "no es pot dir blat...".
Quan tot semblava que anava millor: els entrenaments, les ciavogues, la contra rellotge,.. i que només pensàvem en la part alta de la classificació (Natació) , resulta que el perill en ve de baix (Pescadors, Baix a mar i fins hi tot Vent d´estrop).
L´organització de la regata immillorable, el marc esplendit (es clar es casa meva) i les condicions per vogar, les millors.
Molt bona crono, amb un segon lloc a escurçant avantatge respecte al Natació que no es poden relaxar gens ni mica. La sort canvia en la regata, fem els llargs amb bastanta autoritat retallant distàncies respecte als contrincants però es amb les ciavogues on perdem tot el temps que repuperem als llargs. El llagut, quan hi ha una mica de corrent, deriva i ens obrim molt en la sortida de boia cosa que ens fa perdre uns segons d´or.
Haurem de prendre mesures al respecte, probar noves estratègies d´entrada a boia i fins hi tot ens plantegem la construcció d´un nou timó.
Ara tremolem, la propera regata es a Lloret i els Pescadors, que tenen el camp apamat, són uns seriosos adversaris a tenir en compte. El segon lloc perilla.
Els temps de Mataró

Natació 5, 32, 93
Pecadors 5, 34, 95
Arenys 5, 39,73