dilluns, 12 de juliol del 2010

Flix, rems i mosquits.




Segona regata de la lliga catalana
Flix, 4 de juliol

El "riu de baix" de Flix va ser el marc de la segona regata de la lliga, malgrat les incomoditats que representa el no poder-se banyar comodament i la presència de mosquits i de la mosca negre, el meandre de Flix es una talaia inmillorable per a seguir d´aprop la competició. Pot-ser no hi ha cap altre camp de regates on els vogadors i l´afició es troben a tant poca distància.
El sistema de regates, molt original i divertit, molt millor a les "gimcanes" de boies que ens tenen acostumats en alguns llocs.
L´equip sortia molt mentalitzat, els temps en els entrenaments havien estat bons però no sabiem com ens comportariem en aigua dolça. Després d´una molt bona crono ("natació" només ens va treure un segon) teniem que consolidar la posició a la regata. Vam mantenir un pols amb "natació", després del primer llarg però, poc a poc ens va agafar aquells metres que no podem recuperar. En canvi amb els "pescadors" va ser una lluita molt igualada en tota la regata, al final, per una mica més d´un segon els vam passar.
Al final, malgrat el segon lloc, retallem temps amb el natació de badalona i ampliem avantatge amb "baix a mar" i "vent d´estrop". Un punt i apart són els "pescadors" que cada vegada venen més forts.


Els temps van ser els següents:
  1. Natació 5:57,17
  2. Arenys 6:03,23
  3. Pescadors 6:04,39
  4. Baix a nmar 6:13,16
Espero que poguem mantenir i consolidar la posició de cara a la regata de Mataró.