dilluns, 25 de juliol del 2011

Lloret: mar de fons i onada

El 17 de juliol va tenir lloc la tercera regata de la lliga catalana de llagut. Aquest cop la cita va ser a sa caleta de Lloret. Com ve sent la tònica de la temporada, a primera hora del matí, amb l´onada de mar de fons del garbí del dia abans que trencava amb força, tothom pensava que allò s´anularia.
Els llaguts van anar entrant per la crono, de fet el més complicat de la jornada eren les entrades i les sortides.
Sortiem segons a la crono, darrera Baix a mar, les sensacions en acabar no eren del tot bones, ens haviem desviat molt en la trajectoria d´anada i la rectificació del timoner ens feia perdre temps i semblava que els equips del darrera ho havien aprofitat. En acabar quedem primers pels pèls.



En la regata, després de l´experiència negativa de Torredembarra triem el carrer dos. Quan ens toca vogar havia entrat un llevant que afectava sobretot els carrers de fora (el 1 i el 2) mentre que el carrer 4 es el que deda més protegit. Sortim amb autoritat i al llarg de la regata impossem el nostre ritme, només un error en la darrera ciavoga va fer que Vent d´estrop s´enganxés perillosament. Aquesta vegada vam fer un darrer llarg molt treballat amb un bon ritme i palada llarga vam anar guanyant uns centímetres respecta el llagut de Cambrils. Al final primer lloc una altra vegada i mantenim el liderat



La propera regata serà el 31 a Flix, allí les condicions serán identiques per a tothom.