dimarts, 28 de juny de 2011

Blanes: L´inici de temporada


El 19 de juny comença la 9a lliga catalana de llagut. Aquest any ens estrenem a Blanes i a diferència d´altres anys, malgrat haver començat els entrenos al febrer, no hem participat a cap regata de pre-temporada, ni a cap regata de llaut mediterrani, ni hem anat al campionat d´Espanya.
Enguany, només dues tripulacions hem començat la lliga, sembla que quan els veterans ens "juvilem", el fiutur del rem a Arenys serà "magre".
La gran novetat de la temporada es l´estrena d´un nou joc de rems bracsa molt més rígids que no pas els antincs rems que flexaven molt.

Vam arribar a Blanes a l´espectativa, haviem fet bons temps als entrenos però no sabiem a quin nivell estarien els nostres màxims adversaris: Natació Badalona, Baix a Mar de Torrdembarra, Vent d´Estrop de Cambrils o Pescadors de Lloret.

A la crono vam remar molt tranquils, amb una palada llarga i bon ritme. Quan remem així solem fer bons resultats, i efectivament, vam quedar primers.


El gran repte era la regata, on la pressió dels altres ens accelera i empitjorem els resultats. Aquesta vegasada un apretat frec a frec amb Vent d´Estrop es decanta per dècimes cap al nostre costat. Feia molt de temps que no aconseguiem dos primers llocs en una mateixa regata.


La propera regata serà a Torredembarra el tres de juliol. Hem fet la feina, hem posat els punts sobre les is i ara són els altres els que ens respecten.