dimecres, 10 de febrer del 2010

vogalonga 2010, aquest any tampoc!!!!



Venècia i els seus canals ja son de per sí una bona excusa per viatjar, però si a més es possible navegar amb la teva pròpia embarcació el goig encara és millor.
Des de fa bastants anys, s´organitza pels canals de Venècia la Vogalonga. La trobada europea més multitudinaria de rem i piragüisme.


Fa molts anys que rumio en la possibilita d´anar a "vogar" a la Vogalonga, ja sigui amb el llagut mediterrani o bé amb el kayak de mar, i sempre per alguna o altra raó m´ha estat impossible. Aquest any, les coses "pinten" de la mateixa manera: les dates, la logística,... han estat un argument per descartar la vogalonga any rere any. No sé si hi arribaré a anar alguna vegada, però malgrat tot m´agradaria compartir algunes imatges de l´esdeveniment.


La vogalonga es una d´aquelles fites, que ara per ara no són possibles i de la manera que pinten les coses al nostre país no sé si estaré en condicions (biològiques i econòmiques) d´anar-hi quan plegui de treballar als 67 anys o més ( si el treball o la vida no em plega abans a mi.)

Si sou els afortunats d´anr a la vogalonga, aquí teniu tota la informació d´aquest any.