dimarts, 15 de desembre del 2009

13-D o inauguració de la L9

Qui creia que el camí cap a la independència seria senzill estava equivocat, però també errava qui creia que aquest era un camí barrat. Primer a Arenys de munt, ara a 166 municipis i al febrer i a l´abril en d´altres pobles i ciutat del país. Els ciutadans estem forjant aquest camí i cada vegada el seu trànsit es més ràpid i fluid. Allò que semblava una utopia d´alguns romàntics s´està demostrant que comença a prendre forma.


Malgrat que els resultats hagin estat qualificats de ser “un xic justos” per al premsa “dependent”, aconseguir gairebé un 30 % de participació amb campanya electoral de pressupost irrisori i boicotejada pels grans mitjans espanyols (que s´ha demostrat que ho són tots),es pot considerar un gran èxit. I més encare quan no s´ha pogut mobilitzar a la gent del NO, si aquests haguessin anat a votar el percentatge de participació arribaria segur al 50 %.

Malgrat la marató o la inauguració de la L9 a BCN, la premsa internacional ha desplaçat mitjans i corresponsals. La noticia de la consulta popular ha estat portada dels mitjans més prestigiosos del món i avui, la percepció del conflicte Català amb Espanya es una realitat.