dimarts, 5 de maig del 2009

Quan els somnis comencen a navegar.

El projecte el duiem al cap des de fa un parell d´anys però no va ser fins finals de la temporada 2008 que tot va encaixar i ens hem posat mans a l´obra. L´Alejandro, el nostre arquitecte naval ens va fer el projecte i nosaltres vam aportar tot allò que sabiem (que era poc). El feed-back entre el constructor i els vogadors ha funcionat a la perfecció, nosaltres hem parés molt d´ell i ell n´ha après de nosaltres.
La primera sorpresa va ser adonar-nos que ningú havia fet fins ara un estudi seriós sobre com millorar el rendiment del llagut català. Fins hi tot el reglament tenia contradiccions entre ell mateix. Tot el que s´es portava a terme, en molts caos, no tenia cap mena de base i els clubs ho incorporaven per contagi. Talment semblava que el mètode científic encara no hagués arribat al llagut.
Vam posar les mans a l´obra amb tota la il.lusió del món i pas a pas hem anat superant tots els entrebancs amb els que hem topat. L´única pega es que a una setmana de l´inici de la lliga, encare no hem pogut provar si el que hem fet funcionarà realment, però les sensacions de la primera setmana són bones. La barca nevega bé. es comporta com una pedra, i els girs són més efectius.
El nostre club es modest, els nostres resultats fins ara han estat discrets. Duiem un llagut descompensat i que flexionava per tot arreu. A partir d´ara no tindrem l´excusa que ens ha servit en els darrers anys. Els resultats només dependran del nostre rendiment. cada dia els clubs tenen més nivell i serà dificil. Només l´entrenament ens ha de fer pujar en la classificació