dimarts, 6 de maig del 2008

La llarga: la festa del rem badaloní


Per tercer any consecutiu hem participat a la llarga. La regata de llarga distància organitzada pels amics de Bètulo. Malgrat que trobo a faltar el Baderems, crec que "la llarga" s´ha consolidat com a una veritable festa del rem en banc fix. Lluny de pressions competitives, els clubs que hi participem tenim un tracte molt més humà i proper i per sobre de tot el que val al final es la festa.

La llarga, que cada any es més llarga ( i ja veureu si n´es de llarga la que estic descabdellant) tenia aquest any el "morbo" de poder mesurar-nos amb un equip de la NBA del rem: Orio.

Pel que fa a nosaltres, l´ambient excel.lent, el repartiment de tasques també i amb uns efectius com els que tenim aquest any podem fer-la grossa, si el compromís de la gent es manté.

Crec que Badalona pot estar orgullosa de l´organització d´aquesta prova i crec també que ara que ja sou tres clubs i que el rem es una activitat que cada vegada va a més arrelada , algún dia haurem de retre un homenatge a en Jordi Marco, l´iniciador del rem a badalona, l´ànima del Bètulo i el resposable de tot plegat.

Gràcies Badalona, Gràcies Bètulo, gràcies Jordi i compte Carajillu amb els resets