dimarts, 23 d’agost del 2011

Britany kayak Festival


Un cop a casa, i amb els pòsits ja ben sedimentats, es el moment de fer valoració del Festival de Kayak a la Bretanya.
D´entrada, el meu bateig en una zona de marees i fortes corrents i en segon lloc el fet de que l´Stella també en volgués prendre part.
Primer, un xic espantats, haviem de demostrar a la SNSM que els kayakistes que participavem a la trobada erem responsables i coneixiem totes les tècniques de rescat i remolcatge. Més tard en Philipp ens parla dels paranys que s´ens poden presentar: fortes onades fruit de la meterorologia, corrents de marea brutals (de fins a 13 nusos), brises marines i molta provabilitat de tenir boires molt espeses.
Poc a poc al costat dels experts de la zona: Veronique, Guy, Jean Pierre, Gilles, Stephan,... ens vam anar trobant cada vegada millor en el medi i dia sí, dia també participavem en les sortides programades
La valoració final del tot excel.lent, moltes noves coneixences, una gran acollida i l´Stella molt per sobre de les meves millors espectatives. Tots dos vam gaudir del paisatge i de la força del mar a sobre d´una embarcació tant fràgil, i alhora tant segura, com es un kayak de mar.
Pot-ser el fet de no poder haver anat a ile de Molene degut a les condicions adverses amb que ens haguessim trobat a la tornada es l´única espina que tinc clavada i a la vegada és una excusa per a poder tornar-hi. Jo m´hi apunto amb els ulls tancats.