diumenge, 27 de juny del 2010

Badalona: primera regata de la lliga


El 20 de juny va començar novament la lliga catalana de lllagut. La primera cita es a Badalona, davant les instal.lacions del club natació. Enrrera queden les regates de llaut mediterrani i el campionat d´espanya de Dènia.
La categoria aquest any serà molt apretada i guanyar dependrà de fer-ho tot molt bé. Aquest any som 10 equips, torna "Baix a mar" de Torredembarra.
La regatra de Badalona es caracteritza pel vent de migjorn que comença a entrar només donat el tret de sortida de les primeres categories, i al llarg del matí va guanyant força.
La contrarrelloge es realitza amb ventet moderat pujant cada vegada a més i a l´hora de fer les finals els jutges decideixen suspendre la regata ( l´únic problema són les entrades i sortides a la sorra per l´onada que es forma).
Els temps dels cinc primers llocs són els següents:
  1. Natació Badalona 5, 00 49
  2. Rem Arenys 5, 08 60
  3. Pescadors 5, 10 37
  4. Vent d´Estrop 5, 12 04
  5. Baix a Mar 5, 12 83
Sembla que esl primers llocs en la nostra categoria es decidiran entre aquests cinc clubs. Més ben dit, si no hi ha un dalt a baix el primer lloc està molt lluny de la resta de clubs. Les posicions entre la segona i la cinquena seran molt "cares" d´aconseguir.

La propera regata és a Flix el 4 de juliol.