divendres, 22 d’agost del 2008

VIRUS LAICS

Ja són aquí el virus laics!!!!!


Bé, més concretament arribarà les botigues el 11 de setemebre a l´hora de la migdiada, però ja n´he pogut tenir un "d´estranquis". Virus Laics és el nou i esperat treball d´en Pau Riba. I es que fa gairebé 10 anys que en pau no treu res nou, el treball Cosmosona (1997) va ser el darrer i personalment jo no el reconec com a "fill d´en pau". Des del 97 fins avui només les nadales (cap cançó original), L´Astarot, el concert amb Perucho´s del Canet Roc del 77, el recopilatori dels primers temps i més folks del Pau, l´homenatge més "miop"que aquest país ha fet al Pau i el documental "deixa´m en pau".
A estat una travessa del dessert molt llarga que ara es trenca amb els Virus Laics que inclou cançons i recitats tots ells molt ben treballats. Pel meu gust tres temes sobresurten de la resta: història d´Atlàntis, Daliniana flor i sobretot la Dansardana amb la col.laboració de la principal de la nit.
Al my space del pau podeu sentir algunes fragments d´aquest treball.

Cal però una "trioptria" particular per poder arribar a detectar i entendre aquests éssers galàctics que en Pau anomena Virus Laics. El camí per arribar a ells es a través de la serra aserrada de Montserrat i de la seva verge negra.

1 comentari:

Joan Usart ha dit...

El vaig veure el passat 14 d'Agost a Manlleu i ens va fer passar una bona vetllada , continua sent un geni i el grup que l'acompanya Mortimers també són genials.