diumenge, 15 d’agost del 2010

Lloret: Vogada llarga i primers


Després del tercer lloc a Mataró amb els Pescadors cada vegada més forts, Baix a mar recuperant temps i fins hi tot Vent d´Estrop a l´espectativa, arribem a lloret amb un culet ben petit. A més l´agost sempre ha estat complicat per a confeccionar tripulacions i pels entrenaments.
La veritat es que a nosaltres el que ens va més bé es el paper de xaiets. Quan ho tenim tot guanyat, ens precipitem -en el ritme de palades- i acabem amb resultats mediocres, però quan li veiem les orelles al llop i ens pensem que el segon lloc perilla, es quan remem bé, doncs no tenim res a perdre, i es quan fem els millors resultats.
El primer lloc de Lloret de l´altre dia es pot considerar històric. Es cert que en alguna crono haviem guanyat al Natació (Deltebre 2009) però mai ho haviem fet en cap regata. Tota la temporada passada 1r lloc pel natació i fins a la regata de Lloret del passat 8 d´agost, el mateix. A més a més, la darrera vegada que vam acabar primers en una regata es remonta al 2005 (Flix). Quan no ha estat el Natació (2010 i 2009) ha estat Baix a mar (2008-2007-2006) i sempre a Arenys li ha tocat ser la comparsa en el segon lloc en el millor dels cassos.
La regata de Lloret va començar de manera extranya, amb una crono molt treballada i feta amb dificultats. Entravem a la final A pels pèls (tercer lloc). La regata va començar amb la mateixa tònica, molts de nervis pel perill que representaven els pescadors, que segons a la crono havien quedat a 6 centèssimes del Natació. La soritda va ser horrorosa per la precipitació en sortir, però poc a poc, al veure que ho teniem tot perdut, vam remar llarg i vam retallar distàncies fins entrar en primera posició.
Els resultats de lloret són:

Rem Arenys 5, 05, 63
Natació 5, 07, 98
Pescadors 5, 19, 63
Baix a mar 5, 26, 21

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Work out ferments the humors, casts them into their proper channels, throws eccentric redundancies, and helps nature in those hush-hush distributions, without which the association cannot subsist in its vigor, nor the typification fake with cheerfulness.

Anònim ha dit...

Exercise ferments the humors, casts them into their right channels, throws eccentric redundancies, and helps feather in those confidential distributions, without which the solidity cannot subsist in its vigor, nor the man role of with cheerfulness.