diumenge, 19 de setembre del 2010

Colera, punt i final

L´equip (temp. 10-11)

La badia de Colera ha estat el marc de la darrera regata de la lliga catalana de llagut. La tramuntana s´ha volgut afegir a la festa del rem i de manera feble i amenaçadora començava a bufar a primera hora, a mesura que avançava el dia, el vent del nord ha anat desapareixent i l´estat de la mar ha esdevingut excel.lent.
La jornada ha esdevingut de tramit per a certificar la posició que ja ocupàvem, però, un error en els girs o una invasió de carril, hagués pogut ser fatal. De totes formes calia demostrar les nostres forces de cara a "marcar el terreny" per al campionat de Catalunya de la setmana vinent. En la crono hem remat "molt llarg" tota la estona, pot ser ha estat una de les nostres millors cronos, però ara en la recta final, "Baix a mar" es consolida com un seriós adversari. Al final noslatres tercers per darrera del "Natació" i de "Baix a mar" que ha aconseguit el primer lloc.

La regata final s´ha convertit en un clàssic de la categoria pels actors: "Pescadors", "Rem Arenys", "Natació" i "Baix a mar". Durant els quatre llargs tots els llaguts hem mantingut una lluita frec a frec. Nosaltres "hem clavat" les ciavogues i en els tres girs sortiem els primers, al llarg dels llargs, esl de Badalona i els de la Torre recuperaven avantatge i ens adelantaven. En el darrer llarg, "Natació", com sempre, ens ha agafat aquell avantatge que mai podem recuperar.
Els resultats de la regata han estat els següents:

1r Natació 5, 29, 87
2n Rem Arenys 5, 31, 35
3r Baix a mar 5, 32, 33
4rt Pescadors 5, 41, 68

La reflexió que ens fem un cop acabada la regata és que des del puntg de vista tècnic fem unes ciavogues gairebé excel.lents. Els que ens manca ara, és aquella punta de fons per no desinflar-nos en els llargs. El fet d´estar a finals de temporada, afegit a que ja no som uns "xavals" en poden ser les causes. Aquesta setmana tocará treballar aquest aspecte per intentar donar la campanada en el campionat de Catalunya (Deltebre 25 i 26 de setembre).

Rem Arenys, segons a la 8 ena lliga catalana de llagut

De totes formes el que cal avui es assavorir aquest boníssim segon lloc en la 8 ena lliga catalana de llaguts.

Classificació final 8 ena lliga catalana de llaguts

1 Natació Badalona 139 punts
2 Rem Arenys 131 punts
3 Pescadors de Lloret 124 punts
4 Baix a mar de Torredembarra 123 punts
5 Vent d´Estrop de Cambrils A 108 punts
6 Vent d´Estrop de Cambrils B 102 punts
7 Capgrossos de Mataró 99 punts
8 CLub nàutic de Premià 83 punts
9 Club de Rem Badalona 81 punts
10 Club Nautic Betulo 62 punts

1 comentari:

Joan ha dit...

Hola Manel,
Són Joan Nadal del Club de rem Colera. Sóc el tresorer i també ajudo a fer el camp de regates. Aprofito la teva bitàcora per demanar-te com has vist objectivament la organització de la regata d'enguany a Colera...camp de regates, organització, etc. Des d'el 2007 que no feiem la regata anual. Aquell any, després de que el Club passés per una profunda i coneguda remodelació, va resultar un punt d'inflexió, i malhauradament la regata d'agost del 2007 s'en va ressentir, doncs va resultar nefasta!. És per aquest motiu que agrairia els vostres comentaris sobre la regata d'enguany, de cares a millorar-la per properes ocasions si és el cas.
Gràcies i endavant amb el blog!, que és del tot necessari en un esport minoritari, sense visibilitat mediàtica, i que tant estimem!.
Joan