dimarts, 20 de maig del 2008

La regata d´arenys (II)


Per fi, ja hem acabat, la regata ha estat un èxit i tots aquells pensamenst negatius s´han esvait. Hem demostrat ser un club cohesionat i que quan fa falta "donar el callo" es fa.
La preparació de la regata ha estat llarga. Sembla mentida que muntar un esdeveniment, aparentment tant senzill, comportir una moguda com la que hem tingut. Els moments dificils s´han superat fàcilment i allò que ens treia la son resta només en l´anecdotari del club.
La combinació pringels + sunny va funcionar (gràcies Edu i Josep) i sembla que els clubs han marxat contents.
El marc ha estat esplèndit i les condicions ambientals excel.lents. Només tinc la recança de l´error arbitral en la categoria veterà femení. Ens ha costat participar en aquesta categoria i no m´agradaria que aquest error desanimés a ningú.
M´atreviria a dir que ha estat una de les regates on hi ha hagut més públic mirant i animant els vogadors. Tant de bó que això es mantingui a la resta de regates. Crec que el fet de no fer-se en plena temporada de bany ha ajudat, la gent que s´ha acostat a la Picordia ho ha fet per mirar la regata i animar al seu club.
Només em resta agrair-vos a tots els que heu ajudat ( no us vull especificar a tots per por d´oblidar-me d´algú).
Ara ja veig clar que el rem a arenys té un llarg futur i que això ja no ho atura ningú.

gràcies
manel