dissabte, 3 de setembre del 2011

Lloret: Darrera parada

Tripulació de LLoret: (a dalt) Albert, Jaume, Josep,Jordi C, Joan, Quim (asseguts) Marc, Jordi R, Manel

La regata de Lloret (4/09) s´ha convertit després de l´anulació de la de Roses en la darrera de la 9a lliga Catalana de llagut. A priori ho teniem tot a favor per a ser campions. Calia però, vogar i no perdre els tres punts de avantatge que tenim respecte el segon classificat (vent d´estrop de Cambrils). Tan sols calia fer una bona crono, sense errors, que ens permetés entrar en la final A.
Teniem el handicap (suposso que igual que els altres clubs) que durant el mes d´agost, ara un, ara un altre, anavem de vacances amb les nostres families. La tripulació la teniem per a Lloret però al llarg de tot el mes no vam poder fer cap entrenament tot l´equip junt. Es una bojeria el calendari que s´ens imposa any si any també per part de la FCR, si volen convertir el llagut en un esport de costellada, ho estant aconseguint.

Puntuals a Sa Caleta, per tenir temps de descarregar i de fer un bon escalfament i amb els nervis lògics per ser conscients de que el que podiem fer era històric car feia més de 10 any que ho estavem perseguint. Quan mantens un mateix equip al llarg de molts anys, tard o d´hora s´obtenen resultats i això era el que estavem a punt de fer.

Cambrils, el nostre principal rival, venia amb un equip molt rejovenit que res tenia a veure amb el que va començar la lliga, a l´igual que el Natació Badalona. Els primers intentarien fer-ho bé i esperar la nostra errada, els badalonins, volien anar marcant terreny de cara al campionat de catalunya.

Vam sortir tercers i molt concentrats de la crono per darrera de Cambrils i Badalona. Vam vogar amb la màxima potència. Els dos llargs, a causa del poc entrenament que duiem, s´ens van fer llarguissims, la ciavoga, on podiem perdre-ho tot, la vam fer molt correcta, només calia retornar a la línia de arriba.
La sensació un cop acabada la primera prova era que malgrat estar esgotats, res feia pensar que no poguessim accedir a la final A. Els resultats ho corroboren i segona posició per a nosaltres per darrera d´un inesperat Torredembarra. Ja ho haviem fet!!!!! Només calia disfrurat de la darrera final A de la temporada i fer-ho el màxim de bé.

La regata, evidentment, va ser la més tranquila de totes, vam sortir molt bé i al llarg des 4 llargs vam anar marcant el territori. Dominavem la regata però teniem a tocar Cambrils i Badalona. Les tres ciavogues les vam fer perfectes i finalment vam arrodonir la jornada amb una nova primera posició.

Al final, es clar, celebració amb confetti i cava com uns autèntics campions.

Classificació final lliga LLagut

Amb aquest resultat a Lloret vam deixar clar que no en tenim prou amb la primera posició en la lliga, que aquest any voliem el "doblet". Tornar a guanyar al Campionat de Catalunya (17-18/09) serà complicat però ho intentarem.
Cambrils, que juga a casa, Badalona, que cada cop el tenim més a prop, Torredembarra, que sempre són una sorpressa i Pescadors que es voldran refer amb un bon resultat, segur que ens ho possen dificil.