dilluns, 11 de juliol del 2011

Torredembarra: segona parada

3 de juliol, segona regata de la 9a lliga catalana de llagut.
Arribem a Baix a mar ben aviat i ja a aquella hora les onades típiques de les platges de Tarragona ens donen el bon dia. Si allò puja una mica més els jutges suspendran la regata, que ja els coneixem. Efectivament, aquesta es la consigna de la reunió de delegats, afortunadament al llarg de matí el vent baixa i permet realitzar la competició (de la nostra categoria) sense incidències meteorològiques.
A la crono sortim els primers, és el que correspond al campió de la darrera regata, i fem una carrera perfecta. Crec que el temps que marquen els jutges és el millor temps que mai hem fet en una crono. Per darrera, a uns quants segons, Baix a mar, Vent d´estrop i aquesta vegada, Pescadors.

resultats de la crono

Per la regata triem el carrer 1, el de més enfora, ja que creiem que si puja l´onatge es el que ens pot beneficiar més. Quan ens toca sortir ens adonem que la boia del carrer 2 (la que li toca a Baix a mar) està desplaçada un parell de metres endavant i a més el nostre carrer no té els 25 m reglamentaris d´ample. La sortida es complicada i la fem malament, en el video s´aprecia que sortim els darrers. Quan tenim la pressió d´una barca al davant ens atavalem, escurcem la vogada i ens anem cansant inutilment. Aguantem al darrera del llagut de la Torre els tres primers llargs. De la darrera ciavoga sortim frec a frec amb ells i en el darrer quart de regata ens enfonsem amb una palada curta fruit del cansament i dels nervis. Acabem la regata segons i mantenim el lideratge a la lliga.

resultats de la regata

classificació després de la segona regata

video de la regata