dijous, 25 de març del 2010

Veles i rems: Llaut a Santa Cristina

i en Marc, on és en Marc


Després de la pausa hivernal, el passat diumenge es va donar el tret de sortida a la temporada 2010 de rem en banc fix. Les primeres regates d´enguany són en llaut mediterràni (que ens deixa el Club de Rem Santa Cristina). i serviran per preparan el proper campionat d´Espanya.
La regata de Santa Cristina del 21 de març va ser de fons: 3000 m (dues voltes a un circuit triangular) i representa la primera prova per mesurar-nos amb els nostres rivals, malgrat que no tots van ser present en aquesta primera cita.
La mar estava una mica picadeta i es va demostrar una altra vegada que el llaut no és una embarcació molt marinera. Vam sortir forts, i malgrat la dificultat per remar en algunes posicions, sobretot a la banda de bavor, la primera part de la regata va anar força bé, fins que en un dels girs, al clavar la barca, va saltar el timó. Vam tenir que frenar el bot i tornar a col.locar el timó una altra vegada per rempendre la cursa i evidentment, el temps que vam perdre va significar que Baix a Mar i Ram Badalona ens passessin per davant.
Ara, tenim als rivals més confiats i en la propera regata a veure si donem la campanada. Això serà l´11 d´abril a Palamós.