dijous, 17 d’abril del 2008

Regata 1H Palamós


Comença la pretemporada 2008. La lliga cada cop es fa més curta i cada vegada més apareixen competicions no puntuables que ens permeten coneixer com estan els equips, com estem nosaltres i que a més ens bé molt de gust de participar-hi. Els mesos d´abril, maig són (si el temps ho permet) idonis per a aquest tipus de proves que s´allunyen una mica de les que fa la federació.


Els amics de Palamós han organitzat una regata s´una hora de competició sobre un triangle de 1500 m i amb sortida tipus "Le mans".
Els d´Arenys de seguida en hi vam apuntar amb dos equips i ens ho vam passar d´allò més bé. Vam "matxambrar els dos equips masculins i els dos femenins en un de sol en cada categoria, cosa que permet fer una mica de "club" (i es que a noslatres ens fa molta falta)
Les sortides van ser bastant "patètiques", es nota que som un equip que surt sempre de port i que no ens hem de mullar per pujar al llagut. Primer les noies i després els nois vam fer una sortida molt dolenta i en la primera volta ja haviem perdut molt de temps. Vam tenir problemes per pujar a la barca, per posar els timó i fins hi tot algun rem estava mal col.locat i van trigar més d´una volta en solucionar el problema. Els canvis van funcionar d´allò més bé i poc a poc els equips vam anar recuperant posicions i vam realitzar adelantaments espectaluars.
En algún moment de la regata va apareixer la típica "xarlotada aerenyenca" quan l´equip masculí anava a fer el primer canvi i un dels vogadors que havia de pujar al llagut no hi era. La situació en aquell moment era més típica d´una pel.licula dels gremans Marx que no pas d´un equip de rem. Ho penso i cada cop n´estic més convençut, si algun dia s´escriguís la crònica del nostre club moltes de les situacions serien més còmiques que moltes de les situacions que relata Ferran Torrent en les seves noveles.
Gràcies amics de Palamós per convidar-nos. Jo per la meva part ja m´estic rumiant de cara a la temporada que bé una història de llaguts en aquest estil.


Les fotos de Palamós

1 comentari:

rem palamós ha dit...

Nosaltres encantats de que us ho passessiu bé a Palamós, l´intenció era fer una regata diferent per arrencar la temporada.

Als de Palamós també ens passen coses d´aquestes, en un canvi al sortir no hi havia ningú, i van haver de tornar a girar i fer una altra volta.... els nervis de la competició! i en un altre canvi per anar depressa es va pujar i baixar tots de cop i pel mateix costat.... peró l´aigua també va entrar.

ens veiem a la propera a Badalona, i aquest cop amb els d´Orio!!!

força al rem
rempalamos.blogspot.com