divendres, 27 de maig del 2011

Democraciarealya (putus gossos)

Sense paraules



en voleu més?
Com diu el Casasses, aquesta revolució no hi ha qui la pari.

El proper 31 de maig TOTS a treure 155 € de les caixe-Bancs-mafies

dimecres, 25 de maig del 2011

Melodrama: No és massa tard (????)

Avui a Taller, un documental sobre Melodrama.

Fa 30 anys, la formació Melodrama aspirava a triomfar en el panorama musical. Es van quedar a les portes i, ara, des de la maduresa, repassen les claus de la seva història d’amistat. Aquesta és la història d’uns músics que van anar directes al fracàs, i van donar un nou sentit a la paraula.

L’autor: Manolo Vázquez

Fill del dibuixant de còmics By Vázquez, aquest realitzador ha estat format en el món del videoclip (Joe Crepúsculo, Evripidis and his tragedies) i el curtmetratge (Colgados, Straydog)

dissabte, 21 de maig del 2011

divendres, 20 de maig del 2011

Arcadi Oliveres for president

En un moment de desencís i desafecció vers als polítics, la classe politica i el sistema, personatges com el president de Justicia i Pau Arcadi Oliveres posen el dit a la nafra i diuen les coses pel seu nom.
Una altre vegada l´encerta de ple. Les seves paraules no ens ho poden dir més clar. Necessitem molts més Arcadis en els nostres parlaments i ajuntaments.

ARCADI, EL PROPER PRESIDENT DEL NOSTRE PAIS

video Arcadi Oliveres

dijous, 19 de maig del 2011

Que ve la CUP!!!!!






Tant de bó que vingui, i que ho faci amb força.

dimecres, 18 de maig del 2011

Forebre: Benifallet -Tortosa


Aquesta vegada tocava en primavera i a més amb un tram fins llavors desconegut per a mi. La cirereta de la sortida, a més de la fideuà de la Cinta, era sens dubte travessar amb piragua l´assut de Xerta.
El dissabte presagiava males noticies amb pluges intenses al final del dia, que tal i com va dir en SuperMauri, durant la nit desapareixerien i el diumenge seria un dia assolellat. Dit i fet.
El vespre de dissabte una bona colla ja es va aplegar a Benifallet i diumenge la resta del grup va anar arribant. No ho sé exactament però segur que una setantena de piragües van prendre la sortida a l´embarcador de Benifallet. Abans però uns mini parlaments i la degustació de pastissets i vi de la Terra Alta.
La primera sorpresa de la jornada va ser la remuntada del riu Canaletes, que degut a la pluja de la nit anterior l´aigua era de color xocolata. En Lluís m´explica que la colònia d´oms que hi ha a la ribera es l´única de la península que, ara per ara, no presenta grafiosi.
Més endavant la torre fortificada de Mollet ( a mig camí de les dues grans vil.les medievals; Tortosa i Miravet) i amb empremtes de la guerra civil.


Poc a poc arribem a l´assut de xerta on gràcies a l´enginy podem superar el desnivell d´aigua. Immediatament després de l´Assut, primer Tivenys i després Xerta on teníem una cita amb la Cinta. Breus parlament de l´alcalde de la localitat i obsequi mistela i pastissets farcits de taronja ( boniiiiissims!!).


Amb la panxa plena reprenem el que ens resta de camí travessant "les cinc illes" fins arribar a la majestuosa Tortosa. Si bé l´arribada a Miravet la la tardor va ser espectacular, l´arribada a Tortosa d´enguany no es queda gens coixa, i es que la visió des del riu dels edificis medievals de la vila es fantàstica


Les meves fotos

les fotos dels companys

juanEG
Rafagurú
CapitanRemo
Fran
carlos Qajaq
Koe
Hombrealagua
Blauet
Manu

dimecres, 11 de maig del 2011

Visca la força del pensament

Ara que el Braça ha guanyat, sessió de filosofia. Por què?
Gràcies equip

dimarts, 10 de maig del 2011

Una multa contra tots: en solidaritat amb Acció Cultural


El passat 17 de febrer, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) es va veure obligada a cessar les emissions de TV3 al País Valencià, després de 26 anys. Durant aquest temps, TV3 havia esdevingut una oferta televisiva normalitzada al País Valencià, on s’ha distingit per la seua qualitat i pel fet de ser una de les poques ofertes audiovisuals en català.

Malgrat això, el president Francisco Camps va decidir, ara fa quatre anys, obrir una sèrie d’expedients administratius contra l’entitat responsable d’aquestes emissions, Acció Cultural, cosa que s’ha traduït en una llarga persecució política i econòmica. El passat mes d’octubre, l’entitat ja va haver de pagar 126.943,90 euros per satisfer una primera multa, i ara s’enfronta a dues multes més que sumen vora 800.000 euros (dels quals ja n’ha pagat 130.000), una quantitat absolutament desproporcionada per a una associació cultural sense ànim de lucre la continuïtat de la qual pot posar en perill.

Durant aquests quatre anys, Acció Cultural ha fet patent l’amplíssim suport a TV3 al País Valencià, fins a arribar a l’èxit de la manifestació del passat 16 d’abril a València. En aquest sentit, cal també recordar les 651.650 signatures recollides per la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) “Televisió sense Fronteres” per legalitzar la recepció de totes les televisions en català en el conjunt del domini lingüístic, i que ara podria entrar a tràmit parlamentari al Congrés espanyol.

Tant el projecte de llei impulsat per la ILP com el recurs que Acció Cultural ha presentat davant el Tribunal Suprem poden acabar donant la raó a l’entitat en aquest conflicte artificial; però, de moment, Acció Cultural ha de pagar les multes que encara té pendents si no vol patir l’embargament dels seus comptes corrents i béns mobles i immobles. Davant aquesta greu situació, el nostre deure és col·laborar a fer front col·lectivament a una multa que en realitat és contra tots els que creiem en la pluralitat informativa i la llibertat d’expressió. Per això, avui, diferents mitjans publiquem aquesta crida pública perquè feu una donació solidària a Acció Cultural (www.acpv.cat): així com junts vam aconseguir les 651.650 signatures per a la ILP, junts hem de reunir els diners necessaris per garantir la continuïtat d’Acció Cultural

divendres, 6 de maig del 2011

Bildu (II): Gora Euskal Herria Askatasuna

Per la mínima, legalització de les llistes.
Es una vergonya que en un estat de dret es tingui que anar al constitucional.
Cicatriz, malgrat no ser abertzales, representa es patiment de l a patria basca.
Natxo, Va per tú (xavals, us he inclòs al meu cabaret)



Lola

Ella bebe pa olvidar
a esta puta sociedad
Lola ¿por que estas sola?

La gente le critica
porque bebe porque grita
pero a ella le da igual
Lola ¿por que estas sola?

Lola ¿por que estas sola?
A esta Lola no le mola mi cola
Ella bebe pa olvidar
a esta puta sociedad
Lola ¿por que estas sola?

La gente le critica
porque bebe porque grita
pero a ella le da igual
Lola,no bebas sola

Lola ¿por que estas sola?
a esta Lola
le mola mi pistola
Lola, no bebas sola
a esa Lola no le mola mi cola

Ella bebe pa olvidar
a esta puta sociedad
Lola ¿por que estas sola?

La gente le critica
porque bebe porque grita
pero a ella le da igual
Lola ¿por que estas sola?

Lola ¿por que estas sola?
a esta Lola
le mola mi pistola
Ella bebe pa olvidar
a esta puta sociedad
La gente le critica
porque bebe porque grita
pero a ella le da igual

Lola, Lola, Lola...
Lola¿por que estas sola?

dilluns, 2 de maig del 2011

Bildu, sempre més.

Vergonyòs és el qualificatiu més suau que trobo per anomenar el que ha fet l´estat espanyol amb bildu. El tribunal suprem a les ordres dels dos grans ha emès una sentència que dona un cop brutal l a la nostra mal anomenada democràcia. Les eleccions als País Basc seran doncs dels tot esbiaixades. Nomès queda esperar el recurs al constitucional (nosaltres ja el coneixem) i sobretot la sentència des d´Europa i que s´anul.li els resultats d´aquesta farsa electoral
Hes escollit aquest tema dels kortatu, però de ben segur hagés pogut triar el "hay algo aquí que va mal"


Zalditeria dabil
Gure kontra gora
Pake pipa erretzeko
Hau ez da denbora
Jeronimo gurekin
Zuitik egongo da
Gerrarako haizatuz
Lurpeko aizkora
Kortatu
Kolpez kolpe
Gladiadore berriak
Betiko moduan
Zirko berbera dabil
Gure inguruan
Bankuetxe, gobernu
Ta parlamentuan
Orduko julio cesasr
Hara non daguan
Kortatu
Kolpez kolpe
Abordaje berri bat
Gaur dugu egingo
Gure drakkar
Zaharrean
Gara hiru bikingo
Adarrez hil ditugu
Mila santu-jainko
Inperio zahar-berria
Dugu desegingo
Kortatu
Kolpez kolpe
Aizkolari handia
Txikito aiako
Harentzat kirol zena
Gaur borrokarako
Kitarrariak zorrotz
Goikoen kontrako
Basoan mila enbor
Utziz burubako
Zalditeria dabil
Gure kontra gora
Zirko berbera dabil
Gure inguruan
Kitarrariak zorrotz
Goikoen kontrako
Inperio zahar-berria
Dugu desegingo.

(F Muguruza)
traducció en español