dimarts, 17 de juny del 2008

Cap de setmana galàctic

El cap de setmana del 27, 28 i 29 de juny es presenta d´allò més interessant. El divendres 27 al Monumental de Mataró, Albert Pla fa la presentació mundial del seu nou espectacle "La Diferencia" que també serà el nom del seu nou treball discogràfic. Es un goig anar aveure un ARTÍSTA com Pla, sens dubte una de les ànimes més inquietes del nostre pais. Aquest espectacle s´anirà alternant arreu amb la seva proposta de revisió "Toykexoumo".
El dissabte 28 "Sisa i l´Acapulco All Stars" tocaran per primera vegada per presentar el "ni cap ni peus" al PopArb d´Arbucies. Un molt moment galàctic per conèixer en directe el nou treball del nostre heroi amb en Joan Miquel Oliver i els seus fent de les seves. I a més un dcels pocs concerts que oferirà Sisa aquest estiu.
Dissabte 29 "Antònia Font i la New Royal 4 Quesos Philarmonic Orchestra" tornen al monumental de Mataró dins le cruïlla de cultures amb el "coser i cantar" un treball que els ha sortit rodó i en el que han substituït l´orquestra de Bratislava pel aquest mena de pizza mallorquina.

Jo sí que "Toykexoumo".
I mentres, en el nostre particular cabaret estem esperant noticies dels "Virus Laics" aquest matxembrat que s´ha inventat el nostre superheroi favorit.
Ànims Pau!!!